Medicinsk
vetenskap

certyfikaty iso 9001 dekra oraz IPC

Kabelnät
i högsta klass

På kundens begäran kan vi göra buntar i högsta klass III i standarden IPC 610/620 klass III, vilket innebär elektroniska produkter med hög tillförlitlighet. Det är värt att lita på oss – Cordify Group, eftersom valet av proffs är en garanti för solidt tillverkade produkter som kommer att fungera i många år. Vi har många års erfarenhet av tillverkning av icke-standardiserade kablar och ledningsnät för våra partners inom många områden, till exempel medicinsk utrustning. Medicinsk utrustning, inklusive behandlings- och diagnosutrustning, förutom strömkablar som levererar elektricitet, kräver också användning av kabelnät för informationsöverföring (enhetskontroll, dataöverföring som samlas in av sensorer, kameror eller sonder, och direkt överföring av information till en dator eller annan enhet).).

Inom medicin finns det inget utrymme för fel

Mycket ofta kan du möta den felaktiga användningen av termerna ”kabel” och ”tråd”, där de utbytbart som om dess betydelse var identiskt. Enkelt uttryckt är varje kabel en tråd, men inte varje tråd är en kabel. En tråd är ett elektriskt element genom vilket elektricitet ledes. Kabeln är å andra sidan en uppsättning ledningar som består av en eller flera ledare med individuell mantel och är mantlade. Genom att känna till denna skillnad kommer ingen sannolikt att göra ett misstag i framtiden och kommer att kunna skilja mellan dessa två begrepp. När det gäller medicinsk utrustning finns det inte heller utrymme för fel. För att säkerställa optimal patientvård och säkerhet måste enheterna arbeta med 100% effektivitet hela tiden. Valet av lämplig utrustning gör att du kan minska risken för fel och problem med enheternas effektivitet. Det är därför det är så viktigt att producera kablar av denna typ med särskild omsorg och under noggrann övervakning.

wiązki kablowe w medycynie

Lösningar för den medicinska och laboratorieindustrin

Oavsett om det är ledningar för muskelelektrostimuleringsanordningar, kabel- och trådaggregat för medicinska sterilisatorer eller andra applikationer, är Cordify Group där för Dig. Vi strävar efter perfektion i organisationen och samordningen av enskilda steg i varje projekt, från initial planering, produktion, distribution, till slutinspektion, så Du kan vara säker på att vi inte kommer att missa några viktiga detaljer. Om något element är viktigt för Dig, kommer vi definitivt att ta hänsyn till det!

Hur ser samarbetet med oss ut?