Distribution

certyfikaty iso 9001 dekra oraz IPC

Auktoriserad distributör

Som Cordify Group är vi en europeisk distributör av en känd tillverkare av kontakter, industriella omkopplare och kopplingsblock, Supu Electronics, som grundades 1990. Valet av proffs är främst en garanti för omfattande inspektion av varje steg i orderutförandet och kontroll över produkternas säkerhet och tillförlitlighet. Dessutom tillhandahåller vi också support, inklusive kundservice och service!

dystrybucja produktów supu

Samarbete med Supu Electronics

Målet för Supu Electronics Co., Ltd. är att fokusera på forskning och utveckling, design, produktion, försäljning och service. Supu Electronics och Cordify Group har ett professionellt team av ingenjörer som arbetar med forskning och innovation, samtidigt som de garanterar säkerhet och arbete i enlighet med branschens specifikationer och standarder. Tack vare vårt engagemang för utvecklingsprogrammet kan vi anpassa våra produkter och tjänster till behoven hos även de mest krävande kunderna.

Våra produkter används i:

  • hissar,
  • effektkontrollsystem,
  • järnvägstransporter,
  • automatisering,
  • vind- och solenergi,
  • belysning och kabeldragning av byggnader,
  • maskinproduktion.

Vad kan vi leverera åt Dig?

Supu Electronics Co., Ltd. är en av de ledande tillverkarna för att tillämpa fjäderklämmeteknik på kopplingsblock och kopplingsdosor. Företaget är specialiserat på tillverkning av alla typer av kopplingsplintar, inklusive rälsplintar, transformatoranslutningar, kretskortterminaler, miniatyrplintar, push-wire-kontakter, moduler, elektriska gränssnitt, specialverktyg och märkningsprodukter. Varje sådan produkt har fått följande kvalitetscertifikat: CQC, CCC, VDE, TUV, CSA, CE och RoHS.

Lita på vår erfarenhet

Har du några frågor eller tvivel? Kontakta oss via telefon eller e-post.