Elektriska apparater
och industriell automatisering

certyfikaty iso 9001 dekra oraz IPC

Hållbara och pålitliga trådbundna system

Oavsett driftsmetod kräver automatiseringssystem en strömförsörjning och tvåvägs dataöverföring (till och från arbetselementet). Det viktigaste är att de flesta moderna automationselement är kopplade till elektriska enheter. Responsiv och sofistikerad elektronik kräver därför hållbara och pålitliga kabelsystem som tål hög mekanisk påfrestning och repetitiva automatiseringsrörelser.

Korrekt val av trådar är nyckeln till framgång

Automation används i stor utsträckning i produktionen, t.ex. i förpackningar, livsmedels- och dryckesbearbetning, fordonsindustrin och andra produktionslinjer baserat på ett liknande driftsmönster. Högkvalitativa kablar och komponenter garanterar hållbara och pålitliga system, tack vare vilka du kan minska risken för fel eller driftstopp i produktionslinjen.

wiązki kablowe w automatyce

Vid utformning av kablage i automationssystem bör man i första hand uppmärksamma förhållandena under vilka enheten ska användas och till vilka faktorer den kommer att utsättas för. Som ett resultat kan specifika lösningar och komponenter anpassas för att optimera enheten för respektive funktioner så mycket som möjligt. Faktorer som bör beaktas är främst:

temperatur

fukt

mekanisk stress

kemiska faktorer

Elektromagnetisk störning

Samarbete med Cordify Group – varför är det värt att välja oss?

Kablar, som är vår specialitet, används inom många livsområden, inklusive automatisering och elektriska apparater, eftersom de är nödvändiga vid konstruktion av sådana enheter och industrilinjer. Produkterna vi erbjuder är gjorda av material och komponenter av högsta kvalitet som inte är skadliga för miljön där kablaget kommer att installeras.

Vi försäkrar Dig om att samarbete med Cordify Group innebär korta realisationstider, konkurrenskraftiga priser, tillförlitlighet, effektivitet och professionalism, samt flexibilitet, vilket gör att vi kan anpassa nästa steg i beställningen för att möta våra kunders behov och krav.

Hur ser samarbetet med oss ut?