Om företaget

certyfikaty iso 9001 dekra oraz IPC

10 -årsjubileum av verksamheten

År 2020 firade vi vårt tioårsjubileum av produktionen och när vi ser tillbaka på det är vi oerhört stolta över vart vi har kommit fram tills idag. Tack vare många effektivt och professionellt realiserade projekt har vi skapat ett rykte om oss som en producent av kabelnät av hög kvalitet. Lika stolta är vi över de starka affärsrelationer som vi har etablerat med våra kunder som började som ett enskilda projekt och utvecklades till ett permanent partnerskap.

Under 2010, under namnet MM Systems, startade vi vår verksamhet som leverantör av ledningar och kablar för den polska jordbruks- och bilindustrin. Sedan dess har vi utökat vår verksamhet med fokus på många olika marknadssektorer, både inhemska och utländska. För närvarande – som Cordify Group – är vi en pålitlig tillverkare av kabelsammansättningar och trådkabelsatser. Tack vare det förtroende ni har gett oss levererar vi produkter till dussintals kunder i Polen och Europa.

Företagets tillförlitlighet och kompetens har uppskattats av Digi-Star International, en internationell leverantör av mätlösningar för att optimera jordbrukets effektivitet. Vi har varit deras auktoriserade servicecenter i Polen sedan 2017. Fokus på kontinuerlig utveckling och expansion har resulterat i fantastiska resultat, eftersom våra representationskontor också verkar i Sverige och Storbritannien. Detta gör att vi kan komma närmare våra kunder och agera ännu snabbare på deras behov.

Pandemin är en tid med stora utmaningar för tillverkningsföretag, även på grund av försenade leveranser och förlängda produktionstider. Denna situation fick oss att etablera ett samarbete under år 2021 med en välrenommerad tillverkare av kontakter, industriella switchar och kopplingsplintar, dvs SUPU Electronics.

Vi har åtagit oss att tillhandahålla produkter av exceptionell kvalitet, varför våra mångsidiga anställda utbildas i enlighet med IPC / WHMA-A-620-standarderna. Det är en standard som exakt definierar alla krav som används som en allmänt accepterad branschstandard för tillverkning och installation av kablar och ledningar.

logo ipc - certyfikat

För att möta våra kunders ständigt växande förväntningar och krav införde vi 2021 ett kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001 som beviljats av det kända certifieringsorganet DEKRA Certification.

Vi är stolta över det

Vilka är fördelarna med ISO 9001?

  • större tillfredsställelse och lojalitet hos våra kunder,
  • nöjda och mer kompetenta medarbetare,
  • produkter och tjänster av bättre kvalitet,
  • ökad effektivitet, färre misstag och mindre slöseri med tid.

Implementeringen av ISO 9001 innebär framför allt implementering av en processmetod, vilket för oss innebar fokus på effektiv integration, matchning och kombination av organisatoriska processer och funktioner för att uppnå ännu högre kvalitet och hålla leveranser i tid.

Vi antar att processerna på vårt företag, effektivitet och implementeringshastighet alltid kan bli ännu bättre, därför är en oumbärlig del av vårt dagliga liv i företaget processen för kontinuerlig förbättring av varje steg i samarbetet med kunden.

Vad säger våra kunder om oss?

Redan från början visade sig företaget vara en pålitlig producent och leverantör. I synnerhet värdesätter vi deras expertis, flexibilitet och snabb realisation av beställningar. Tack vare deras kompetens och engagemang skapas många nya lösningar och projekt som används i våra jordbruksmaskiner. Vi rekommenderar starkt detta företag som en pålitlig affärspartner.

Tomasz Łuczak – Ledamot av styrelsenALIMA -BIS

Företaget levererar kabelkablar och elektriska komponenter till våra fordon och enheter. Samarbetet har hittills fungerat väldigt bra. Elektriska satser och komponenter levereras i tid, i hög kvalitet, och enligt tidigare överenskommelse. Företaget har kompetensen att införa förändringar och implementera projekt av nät och elsystem för våra fordon och enheter.

Casper Spanner - Styrelse VDJasopels

Jag skulle vilja rekommendera detta företags tjänster, som vi har samarbetat med med nöje i flera år. Vår erfarenhet från samarbetet hittills låter oss säga att det är ett pålitligt och ärligt företag som åtar sig varje order professionellt.

Maciej MatysiakSIMAT Industriell automation

Vi strävar efter att tillföra värde till våra kunder genom de tjänster vi erbjuder, eftersom vårt mål är att underlätta outsourcing av produktionen. Från koncept, prototyper till serieproduktion, Cordify Group har den tekniska förmågan att erbjuda kundsupport under hela produktens livscykel.

Marcin GłuszekCEO & grundare Cordify Group Sp. z o.o.